25 lat doświadczenia

Od 1990roku...

Naszą misją jest zapewnienie poczucia bezpieczeństwa klientom indywidualnym i instytucjonalnym
oraz podnoszenie standardów w dziedzinie ochrony ludzi i mienia. Nasi pracownicy dokładają wszelkich starań,
by produkty sygnowane marką SATEL oferowały komfort użytkowania i podnosiły jakość życia.

Zarządzanie jakością

100% przetestowanych urządzeń

W firmie SATEL słowa JAKOŚĆ i INNOWACYJNOŚĆ piszemy wielką literą.
Dlatego począwszy od fazy projektu, etapu wykonywania prototypów, jak i w fazie produkcji,
aż po produkt finalny, wszystkie urządzenia są wielokrotnie sprawdzane i testowane.

SATEL i AURAEKO

Firma Przyjazna Naturze

Celem programu jest propagowanie idei zrównoważonego rozwoju, czyli zarządzanie
przedsiębiorstwem w sposób nie zagrażający środowisku naturalnemu.
Wraz z AURAEKO dbamy o to, by wprowadzony przez nas sprzęt po zużyciu
nie zagrażał środowisku.

SMD

Produkcja na światowym poziomie

Ponad 90% prac związanych z produkcją urządzeń odbywa się w ramach zautomatyzowanej linii montażu
powierzchniowego. Składają się na nią między innymi nowoczesne i wydajne, sterowane komputerowo
urządzenia japońskiej firmy JUKI. Dzięki nim jesteśmy w stanie układać na płytkach drukowanych
elementy o wymiarach od 0,6x0,3 mm (najmniejsze produkowane na świecie).

Wspieramy innowacyjność w edukacji szkolnej

Program nauczania realizowany w ramach projektu eduSATEL
dedykowany jest do średnich i wyższych szkół technicznych.
Ma on na celu podnoszenie kwalifikacji oraz pogłębianie
wiedzy z zakresu zaawansowanych rozwiązań branży
Elektronicznych Systemów Zabezpieczeń.

Polityka prywatności

I. Informacje ogólne:

  • Wszelkie dane osobowe podawane w formularzach na stronach serwisu satel.pl są gromadzone i przetwarzane oraz wykorzystywane wyłącznie przez SATEL sp. z o.o. z siedzibą przy ul. Budowlanych 66, w Gdańsku 80-298 w celach administracyjnych i statystycznych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z 29.08.1997 r. (Dz.U. nr 133 z 1997 r.). Dane te nie będą przekazywane innym podmiotom.
  • Korzystając z serwisu satel.pl akceptujesz zasady Polityki Prywatności.

 

II. Informacje dotyczące plików „cookies”:

 

1. Co to są "cookies"?

Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie pliki, zapisywane i przechowywane na urządzeniu końcowym Użytkownika (na twoim komputerze, tablecie lub smartphonie), gdy odwiedzasz różne strony w internecie. Cookies zawierają zazwyczaj nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas istnienia ciasteczka oraz przypadkowo wygenerowany unikalny numer służący do identyfikacji przeglądarki, z której następuje połączenie ze stroną internetową.
Większość plików "cookies" to tzw. cookies sesji, które są automatycznie usuwane z dysku twardego po zakończeniu sesji (czyli po wylogowaniu się lub zamknięciu okna przeglądarki). Niektóre z nich pozwalają na identyfikację Użytkownika w trakcie ponownego odwiedzenia serwisu, tzn. nie są usuwane w sposób automatyczny i zapisują się na urządzeniu końcowym.

2. "Cookies" na stronie Satel.pl.

Na stronie satel.pl stosowane są cookies wydajnościowe, czyli służące do zbierania informacji o sposobie korzystania ze strony w celu zapewnienia jej lepszego działania oraz funkcjonalne, czyli pozwalające na zapamiętanie ustawień użytkownika. Są to m.in.:

  • cookies zbierające anonimowe dane do celów statystycznych (google-analytics.com),
  • cookies zapamiętujące dane osobowe po zalogowaniu (dane sesji): info o zalogowanym użytkowniku (tłumacze), dane przy zapisywaniu na szkolenia, konkursy,
  • cookies zapamiętujące dane osobowe po zalogowaniu do supportu lub na żądanie użytkownika nie posiadającego konta na supporcie. Ułatwiają one późniejsze wypełnianie formularza zgłoszenia serwisowego,
  • cookies sesyjne (wygasają po zamknięciu sesji) – używane podczas logowania użytkownika do panelu strony,
  • cookies na oznaczenie, że zaakceptowano politykę prywatności Satel.pl.

3. Możliwości wprowadzenia przez Użytkownika zmian dotyczących plików "cookies" na stronie satel.pl.

Użytkownik może ustawić w swojej przeglądarce internetowej poziom ochrony przed cookies – aż do całkowitego blokowania tych plików. Zwiększa to poziom bezpieczeństwa i ochrony danych, ale może też utrudniać korzystanie z serwisu satel.pl.
Brak zmiany tych ustawień oznacza akceptację dla cookies stosowanych na stronie satel.pl.
Użytkownik może zatem skonfigurować używaną przez siebie przeglądarkę w taki sposób aby odrzucała wszystkie pliki "cookies", nie usuwała  plików „cookies” lub wysyłała powiadomienia wówczas, gdy tego typu pliki są wysyłane z serwera. Użytkownik może również po zakończeniu wizyty na stronie satel.pl usunąć pliki tymczasowe umieszczone na urządzeniu kocowym w trakcie trwania danej sesji.
Każda z dostępnych na rynku przeglądarek internetowych posiada możliwość zarządzania plikami "cookies". Dlatego jeśli Użytkownik podejmie decyzję o wyłączeniu obsługi plików "cookies" powinien w pierwszej kolejności zapoznać się ze sposobem zarządzania plikami „cookies” umieszczonymi w pomocy używanej przez siebie przeglądarki.

 

III. Pozostałe informacje dotyczące polityki prywatności:

 

  1. Jeżeli zapisałeś się do naszego newsletter-a lub w inny sposób zostałeś dodany do bazy subskrybentów, wykorzystamy twoje dane w celu wysłania ci naszego biuletynu.
  2. Dane osobowe (imię, nazwisko, adres email) zbierane przez formularze służą wyłącznie do celów kontaktowych.
  3. Dokładamy starań, aby chronić serwis Satel.pl przed nieuprawnionym dostępem osób trzecich oraz kontrolujemy nasze metody gromadzenia, przechowywania i przetwarzania informacji. Stosujemy m.in. firewall, urządzenia zabezpieczające serwer, urządzenia szyfrujące oraz fizyczne środki bezpieczeństwa. Dostępu do danych udzielamy jedynie tym pracownikom i podmiotom, które muszą mieć do nich dostęp, aby je przetwarzać wyłącznie w celach opisanych w Polityce Prywatności.
  4. Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej podstronie.

 

Aplikacje mobilne

Polityka Prywatności dla aplikacji INTEGRA CONTROL (28.02.2017)

Polityka Prywatności dla aplikacji VERSA CONTROL (28.02.2017)

Polityka Prywatności dla aplikacji PERFECTA CONTROL (28.02.2017)

Polityka Prywatności dla aplikacji GX CONTROL (28.02.2017)

 © 1990-2018 SATEL sp. z o.o.
zastrzeżenia prawne | polityka prywatności | Napisz do nas | o stronie

Strona Satel.pl używa plików cookies, aby ułatwić Tobie Użytkowniku korzystanie z serwisu Satel.pl oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać plikami cookies zmieniając ustawienia przeglądarki.
Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na używanie cookies przez serwis Satel.pl.
Więcej Informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności.

Zamknij